PRIMUL CLOPOŢEL

PRIMUL CLOPOŢEL – ÎMPLINIRI ŞI SPERANŢE LA ŞCOALA NR. 1 BOLDEŞTI- SCAENI
Picture 010A sunat clopoţelul pentru noul an şcolar 2009-2010.
Elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nr.1 Boldeşti- Scǎeni au pǎşit cu emoţie, dar şi cu entuziasm pragul şcolii.
Prima zi de şcoalǎ este o sǎrbǎtoare pentru copii, profesori, pǎrinţi şi bunici, un prilej de bucurie în adevǎratul înţeles al cuvântului.
La aceastǎ sǎrbǎtoare a şcolii am avut alǎturi de noi oaspeţi de seamǎ:domnul inspector şcolar general al judeţului Prahova Nicolae Angelescu, domnul inspector cu proiecte şi programe educative Aurel Graur, domnul Primar al oraşului Boldeşti- Scǎeni Constantin Bucuroiu, domnul comandant al Poliţiei oraşului Boldeşti- Scǎeni Silviu Ciprian Bucur şi pǎrintele Giorgian Voicilǎ.
Prin mesajele transmise invitaţii ne-au garantat susţinere în toate proiectele aflate în derulare şi cele care vor urma şi au transmis elevilor un an bun şi rezultate pe mǎsura dorinţelor, aspiraţiilor şi la înǎlţimea aşteptǎrilor profesorilor şi pǎrinţilor lor.
Domnul Primar ne-a asigurat cǎ vor fi continuate lucrǎrile la corpul administrativ al şcolii pentru ca elevii şi profesorii sǎ-şi desfǎşoare activitatea în condiţii foarte bune şi sǎ beneficieze de toate dotǎrile necesare, 280 000 lei fiind alocaţi în toamna acestui an de la Ministerul Eucaţiei Cercetǎrii şi Inovǎrii pentru continuarea investiţiei.
Pe parcursul acestei veri Primǎria oraşului a alocat fondurile necesare astfel încat în prima zi de şcoalǎ aceasta sǎ arate aşa cum trebuie sǎ arate la început de an şcolar: primitoare pentru toţi cei care îi trec pragul.Chiar dacǎ trecem printr-o perioadǎ de crizǎ, elevii nu trebuie sǎ o resimtǎ în nici un fel.
Unitate şcolarǎ cu tradiţie de peste 150 de ani, atât prin calitatea cadrelor didactice cât şi a rezultatelor obţinute permanent de toate generaţiile de elevi pregǎtite de aceştia, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Boldeşti- Scǎeni şi-a deschis porţile în acest an şcolar unui numǎr de 620 de elevi. Avem şi în acest an şcolar 3 clase I-a cu un numǎr de 75 de elevi. Dorinţa pǎrinţilor de a-şi aduce copiii sǎ înveţe în şcoala noastrǎ este o mare bucurie pentru noi, o recunoaştere a calitǎţii învǎţǎmântului de aici.
Şi în acest an şcolar i-am primit pe elevi în clase şi laboratoare care aratǎ impecabil şi sperǎm ca pânǎ la sfârşitul semestrului I sǎ inaugurǎm şi cancelaria şi sala de consiliu, un vis vechi care, iatǎ, în acest an se va împlini.Totodatǎ în acest an şcolar va fi gata şi spaţiul nou al bibliotecii, care deşi deocamdatǎ funcţioneazǎ într-un spaţiu impropriu, pune la dispoziţia elevilor peste 12 000 de volume de carte.
Urǎm tuturor elevilor şi profesorilor multe succese în noul an şcolar, rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele şcolare , iar elevilor de clasa a VIII- a rezultate bune la testarea naţionalǎ.
Împreunǎ, cu încredere unii în ceilalţi, cu siguranţǎ vom obţine cele mai bune rezultate.

Director prof. Ioana Petcu
Şcoala cu cls.I-VIII Nr.1 Boldeşti-Scǎieni

Picture 011

Advertisements

No Responses Yet to “PRIMUL CLOPOŢEL”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: